Online bridge

Vlaamse clubs organiseren dezer dagen massaal hun clubtornooien op BBO. De meeste ervan zijn open voor alle VBL-leden, al moet je soms op voorhand inschrijven om op de mogelijke deelnemerslijst gezet te worden.

Klik hier voor een overzicht.

In november en december waren er alvast gemiddeld meer dan 6000 deelnemers per maand!
Bij een oneven aantal paren wordt een robot-paar ingeschakeld om de bye op te lossen, maar een menselijk paar zou natuurlijk leuker zijn. Zie je het zitten om standbye te zijn om eventueel een bye op te lossen? Stuur dan een mailtje naar rutgervanmechelen@hotmail.com
Hoe deelnemen?
–          Log-in via een eigen account op BridgeBase Online (zowel mogelijk via website als via applicatie op smartphone/tablet)
–          Ga naar Virtual Clubs/RBBF – Belgium
–          Zoek het clubtornooi van je eigen club in de lijst. 2 uur voor aanvang van het tornooi zal het tornooi zichtbaar worden
–          Klik op het tornooi/ klik vervolgens op registratie/vul de naam van je partner in en klik op ‘nodig uit’
–          Om mee te kunnen doen, zal het inlegbedrag van 1,25 BBO-dollar op jouw en je partners BBO-account moeten staan. Als dit niet het geval is en je wil toch meedoen, moet je dollars aankopen via knop BB$ rechtsboven. Van de inleg gaat 50% naar de organiserende club.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Top